ETUAULA

Shhh! Älä herätä nukkuvaa lohikäärmettä!

Tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkaan, jonka sivut kantavat nimeä Sleeping Beauty, lyhyemmin SB. Olet varmasti kuullut joskus J.K. Rowlingin luomasta Harry Potterista. Olet ehkä lukenut kaikki kirjat, katsonut elokuvat tai tutustunut miljööseen pelien kautta. Miten oletkaan löytänyt tiesi tähän upeaan ympäristöön, Tylypahkaan, olet lämpimästi tervetullut. Jos olet kiinnostunut taikamaailmasta ja haluaisit ehkä luoda oppilaan tai Iso-Britanniassa elävän täysi-ikäisen taikovan kyseiseen miljööseen, sovit tänne mitä parhaiten. Olemme aloittelijaystävällinen tarinaroolipeli, missä kirjoitamme tarinoita foorumiin.

Liittyessäsi lue tarkasti Liittyminen. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit alkaa kirjoittamaan tarinoita oman hahmosi seikkailuista taikamaailmassa. Täällä voit liittyä erilaisiin kerhoihin, osallistua huispaukseen, tehdä kokeita ja jutella muiden Potter-henkisten ihmisten kanssa. Vaikka et olisikaan liittymässä, voit moikata muita oppilaita ja ylläpitoa chatissa, jonka löydät oleskeluhuoneesta. Palautetta otetaan mielellään vastaan Pöllötorniin. Sivut toimivat parhaiten tietokoneella ja Google Chromella. Sivut eivät aina päivity reaaliajassa, joten päivitäthän sivut aina kun käyt täällä! Helpointa on päivittää sivut PC-tietokoneilla painamalla näppäinkomentoa ctrl + f5.

─ Celeste, ylläpitäjä

Porttiavain ⇌ Sleeping Beautyn tekijänoikeudet, linkinvaihtolaiset ja listatut.

Hormiverkosto ⇌ Sleeping Beauty kuuluu sivuverkosto Hormiverkostoon.

Ilmiinny suoraan näille sivuille:

Oleskeluhuone ⇌ Tarinat ⇌ Ilmoitustaulu  ⇌ Yhteys ylläpitoon

tupapisteet

  74             6               70              35

Päivitykset

Ylläpito on ollut viimeksi paikalla

10.4.2021 

12.3. Sivun tietoja on päivitelty.

16.2. Sivuilla on nyt mahdollista luoda myös täysi-ikäisiä hahmoja.

4.1. Uusi ulkoasu.

Vanhat päivitykset

Pelin päivitykseT

 

Uudet liittyneet, tervetuloa!

Elma Obrien

Michael Galloway

Seuraava koe:

 

-

Tupien huispausjoukkueet tarvitsevat täydennystä, jotta huispausottelut saataisiin käyntiin.

Ilmoitusasiat

Nyt on mahdollista luoda täysi-ikäisiä taikovia sivustolle! Sivuja vielä päivitetään tämän uudistuksen mukaisesti.

Liittyneiden lista on tyhjennetty mutta kaikkien hahmojen tiedot ovat edelleen tallella. Laita viestiä, jos haluat takaisin listalle tai saada tiedot takaisin itsellesi.

Sivuston ohjeita on muutettu, ne kannattaa käydä lukemassa

Liittyminen → Ohjeet.

Ota rohkeasti yhteyttä! Laita viestiä Pöllötorniin, yksityisesti ylläpidolle (linkki yllä) tai sähköpostiin sleepingbeautyrpg@gmail.com

Ylläpitäjä

Celeste

Ruudun takana ylläpitää nuori, vielä lukiota käyvä henkilö Itä-Suomesta. Kiinnostus Pottereihin on syntynyt jo lapsuudesta, kun näin Liekehtivän Pikarin. Lempihahmojani ovat Ginny, Sirius ja Remus. Koen  kuuluvani melkein jokaiseen tupaan täydellisesti, mutta koen olevani enemmän sekoitus Luihuista ja Puuskupuhia. Olen kunnianhimoinen mutta myös kiltti ja luotettava. Vapaa-ajalla harrastan kirjoittamista ja juoksemista. Tykkään opiskella ja lempiaine on biologia sekä fysiikka.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now